26 Mayıs 2014 Pazartesi

Sinemada Evlilik Teklifi

                               

Biz evlilik teklifi organizasyonlarımızı kategorize ederken, klasik teklifler ve yüzde yüz sürpriz teklifler şeklinde ikiye ayırıyoruz. Yıllardır alışılagelen romantik bir akşam yemeğinde sunulması beklenen yüzük için, o romantik kelimesindeki hayalleri gerçeğe çevirirken; yüzde yüz sürpriz nitelikli tekliflerimizde ise evde otururken, yolda yürürken, işte çalışırken, bir gösteri merkezindeki showları izlerken ya da bir sinemada film izlemeyi beklerken sunuyoruz teklifinizi. Evet, sinemada evlilik teklifi paketimiz de bu sürpriz grubunda yer alıyor.

Sizin için çeşitli sinema salonlarıyla anlaşıyoruz. Bu romantik anda sevgilinizle yalnız kalmak isterseniz sinema salonunu size özel kapatıyoruz. Burada teklifinizin daha coşkulu hale gelmesi için gerekli olan her şeyi sağlıyoruz. Sizin için özel bir video çekebiliyoruz. Senarist arkadaşlarımız bu konuda sizin bile hayranlık duyacağınız muhteşem senaryolar ortaya koymaya hazırlar. Seansın istediğiniz bölümünde, arzu ettiğiniz konseptte teklifinizi gerçekleştiriyoruz. Yine tercihinize bağlı olarak salonu ekibimizden arkadaşlarımızla dolduruyoruz.Teklif anınızda kimi konfeti patlatıyor, kimi afiş açıyor, kimi el pankartları tutuyor, kimi sizin maskelerinizi takıyor. Bu tabi ki alternatiferden biri.

Başka bir sinemda evlilik teklifi alternatifimizde ise, siz de diğer izleyiciler gibi film izlemek üzere salona giriyorsunuz ve standart olarak reklamları, fragmanları izlerken filmin başlamasını bekliyorsunuz. Birden bire sizin için hazırlamış olduğumuz evlilik teklifi videosu başlıyor. İlk etapta neyle karşı karşıya olduğunu anlayamayan sevgilinizin, bütün bu hazırlıkların kendisi için yapıldığını fark ettiği anda şaşkınlığı iki katına çıkıyor. Yaşadığı duygu seline, sürprizin şaşkınlığı da eklenince ikiniz için de unutulmaz bir ana tanıklık ediyoruz. Salondaki diğer izleyicilerin alkışlarıyla yüzüğünüzü hiç bırakmak istemeyeceğiniz o elin parmaklarına takıyorsunuz ve mutlu son :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder