31 Mayıs 2014 Cumartesi

İlginç Evlilik Teklifleri


Herkesin ruhunda bir farklılık isteği vardır. Bazı konularda moda adı altında bir takım ortak eğilimler göstersek de, çoğu zaman kendimize has bir tarz yaratmaktan hoşlanıyoruz. Günlük hayattaki en basit örneklerimizi saçımız, kıyafet ve aksesuar tercihlerimizde gözlemleyebiliriz. İlişkimizi de dünyadaki bütün ilişkilerden farklı gördüğümüz için; sevgilimizle evlenmeye karar verdiğimizde daha önce yapılmamış, ilginç evlilik teklifleri üzerinde kafa yormamız gerekir.


Burada ilginçten kastımız her şeyden önce sevgilinizin aklına bile gelmeyecek bir konseptte ve zamanda olmasıdır. İlişki evlenme boyutuna geldiği anda, sevgiliniz de sizin gibi evlilik düşüncelerine dalacaktır. Sizinle buluşmaya her gelişinde "Acaba bugün mü?" diye düşünecektir. Saçı, makyajı, kıyafetleri de bu özel güne uygun olacaktır. İnanın bunu her gün yapabilir. Çünkü evlenme teklifi aldığı an bir bayan için hayatındaki en özel anlardan biridir ve hayallerindeki gibi olması için kendine düşen bütün sorumlulukları memnuniyetle yerine getirecektir. Onu bir yemeğe davet ettiğinizde ya da kısa bir hafta sonu tatiline ve yahut bir yat gezisine, ilk aklına gelen şey o günün, bugün olup olmadığıdır.

İlginç evlilik teklifi fikirleri arasında, sevgilinizin hiç beklemediği anda ortaya çıkacak sürprizleri düşünebilirsiniz. Mesela siz onun yanında değilken birbirinden farklı romantik sürprizlerle başlayan bir organizasyonda, daha ne olduğunu anlayamadan çıkın karşısına ve evlilik teklifi organizasyonunuzu taçlandırın. Burada isterseniz müzisyen, isterseniz tiyatrocu, isterseniz de dansçı arkadaşlardan yardım isteyebilirsiniz. Düşünsenize sevgiliniz bir arkadaşıyla çok kalabalık bir meydanda, bankta oturup sohbet ederken; bir akordeoncu en sevdiğiniz şarkıyı çalarak ona doğru yürüyecek. İlk anda bunun bir tesadüf olduğunu düşünürken, aynı şarkıya bir keman ve yan flüt çalan müzisyenlerin eşlik etmeye geldiğini. Tam neler oluyor derken, ona hitap ettiğiniz en özel kelimenizi içeren bir afişle karşılaşsa. Bunların tesadüf olamayacak kadar kendisine özel olduğunu hissetse de ortada siz olmadığınız için emin olamayacaktır. Ancak üzerinde "Benimle evlenir misin?" yazan afiş açıldığı anda elinizde bir buket çiçekle karşısına çıksanız, diz çöküp teklif yüzüğünü uzatsanız, bu esnada konfetiler patlasa, bütün insanlar alkışlarla-ıslıklarla o anınızı kutlasa ilginç evlilik teklifi planınız başarıyla gerçekleşmiş olmaz mı?

Size sadece buna benzer pek çok ilginç evlililik teklifleri arasından uygun olanını seçmek kalıyor :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder