28 Mayıs 2014 Çarşamba

Evlilik Teklifi Yaparken


Evlilik teklifi genellikle malumun ilanı olsa da, hem teklifi yapan hem de alan için büyük önem taşımaktadır. Özellikle bayanların teklif anıyla ilgili çeşitli hayalleri vardır. Verecekleri cevap belli olsa da, o gün kendilerini bir prenses gibi hissetmek isterler. Hanımların kalbini fethedecek bir evlilik teklif yaparken bir takım hususları göz önünde bulundurmak gerekir.


Teklifi yapmadan önce sevgilinizi çok iyi analiz etmeniz gerekir. Sevgiliniz herkesin gözü önünde bir teklif almaktan mı hoşlanır, yoksa baş başa romantik bir ambiyanstan mı? Sosyal fobisi olan birine sokak, alışveriş merkezi, gösteri salonları gibi bir alanda teklif yapmak hali hazırda "evet" olan cevabınızı "hayır"a çevirerek; o anla ilgili tüm hayallerinizi suya düşürebilir. Yaptığınız organizasyon başka bir bayan için dünyanın en iyi teklifi niteliği taşıyor olsa da, insanların kendini izlediğini ve rezil olduğunu düşünen sevgiliniz için tam bir trajedi olacaktır.

Teklifinizi yapacağınız mekan da çok önemlidir. Her kadının birbirinden farklı zevklere sahip olduğu gerçeği düşünüldüğünde, diz çökeceğiniz yeri de iyi seçmeniz gerekir. Sevgilinizin doğal bir tarzı mı var, yoksa gösteriş ve şatafattan mı hoşlanıyor. Sade ögelerden hoşlanan biri için seçeceğiniz altın/gümüş dekorasyona sahip şaşaalı salonlar, doğal içerikleri olan mekanlara göre sınıfta kalacaktır.

Evlilik teklifi organizasyonu konusundaki uzmanlığımıza istinaden evlilik teklifi yaparken yararlanabileceğiniz bir kaç öneride bulunabiliriz. Eğer sevgiliniz almış olduğu teklifin herkes tarafından görünmesinden mutlu olur diyorsanız ona kalabalık bir yerde yapın teklifinizi . Yaşadığınız şehrin en ünlü meydanları, sokakları, sinema ya da gösteri salonları bu tarz için idealdir. Sizin coşkunuza eklenecek tezahüratlar, alkışlar sevgilinizin duygularını daha da pekiştirecek ve herkesin imrendiği bir teklif aldığını düşünecektir. Eğer kalabalıklardan hoşlanmıyorsa, yalnız kalabileceğiniz bir ortam hazırlayın. Otellerin ve restoranların özel salonlarını kapatıp sevgilinizin tarzına uygun olarak süsleyebilirsiniz.

Gelelim nasıl bir mekan tercih etmeniz gerektiğine. Eğer sadelikten yana bir partneriniz varsa, onun için bir kumsalı kapatıp; masumiyet ve doğallığın ifadesi olan beyaz renkle süsleyebilirsiniz. Deniz taşları, meşaleler, fenerler bu konsepte çok yakışacaktır. Ancak renkli, pullu, gösterişli detaylardan hoşlanıyorsa; özel olarak tasarlanmış, altın&gümüş varaklarla süslenmiş, aşkın rengi olan kırmızı rengin hakim olduğu bir dekorasyonla teklifinizi daha etkileyici hale getirebilirsiniz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder