26 Mayıs 2014 Pazartesi

Kumsalda Evlilik Teklifi


Evlilik teklifi nasıl yapılmalı diye bir anket çalışması yapsak, gelen sonuçların büyük çoğunluğunun romantik akşam yemeği temalı olduğunu fark ederiz. Peki, bu romantik akşam yemeği konusunu biraz daha açmak istersek hangi ögeleri dahil etmemiz gerekir?

Romantizm denilince akıllara gelen şeylerin başında kırmızı güller, keman sesi ve mum ışığının geldiğini söyleyebiliriz. Fakat biz bu romantizm anlayışını biraz daha geliştiriyoruz. Hayatınız boyunca unutamayacağınız muhteşem bir akşamı, kumsalda evlilik teklifi organizasyonumuzla sunuyoruz. Mum ışığına ayın yakamozu eşlik etse daha güzel olmaz mı? Ya da keman sesine dalgaların kıyıya vururken çıkardığı muhteşem melodiler. Bütün bunlara teklif için diz çöktüğünüz anda kız arkadaşının başından serpilen kırmızı gül yapraklarıyla birlikte ateşlenen volkanlar eklendiğinde değmeyin sevgilinizin mutluluğuna.

Kumsalda evlenme teklifi, hemen hemen bütün bayanların düşlerindeki o unutulmaz teklif tarifine oldukça uymaktadır. Sizin sevgilinizin de önem verdiği, görmekten hoşlanacağı," bunu ne zaman fark etmiş, aa!bunu da unutmamış!" diyeceği bütün detayları da sizin için memnuniyetle dahil edebiliyoruz.

Sevgilinizin evet demesi tabii ki sadece bu faktörlere bağlı değil, hatta belki bunların hiç biri olmadan da sarılıp boynunuza atlayacak. Ancak neden ona çocuklarına hatta torunlarına bile anlatabileceği bir rüya yaşatmayasınız ki? Mutluluktan bulutların üstüne çıkacağı, kendini bir peri masalında hissedeceği böyle bir akşam, birlikte kuracağınız yeni hayatınızın ilk günü olmayı kesinlikle hak ediyor.

Bütün detayların size özel olarak hazırlanacağı kumsalda evlilik teklifi organizasyonumuz için, her ne kadar aşkınız içinizi yaksa da, yağmur da en romantik ögeler içinde yer alsa da; havaların ısındığı, yağmursuz bir akşamı tercih etmenizi öneriyoruz.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder