25 Mayıs 2014 Pazar

Evlenme Teklifi Videoları



Sevdiğiniz kadına "benimle evlenir misin?" deme zamanı geldiğine karar verdiniz. Bunu farklı ve özel bir şekilde yapmak istiyorsunuz ancak nasıl yapacağınız konusunda emin değilsiniz. Teklifinizin sevgilinize ve size özel olması, teklifin etkisini daha da arttıracaktır. Evlenme teklifi videoları kişiye özel hazırlanabilecek en güzel konseptlerden biridir. Birlikte geçirdiğiniz güzel anıları hatırlatacak, beraber inşa edeceğiniz yuvaya ait hayaller kurduracak bir video hazırlamanın farklı alternatiflerinden bahsetmek istiyoruz.

Birlikte fotoğraf ve video çekmekten keyif alan bir çiftseniz, bu ana kadar biriktirdiğiniz fotoğraf ve videolarınız düzenlenerek muhteşem bir video hazırlanabilir. Bu tarz bir çalışma için öncelikle fotoğraflarınızın kategorize edilmesi ve özel grafik çalışmalarla tasarlanması gerekir. Romantik cümlelerinizin fotoğrafların başlangıcında ya da üzerinde olması, sevgilinizin o anların sizin için ifade ettiği değeri görmesi açısından oldukça etkili olacaktır. Bakışının, gülüşünün, elinizi tutmasının ve size sarılması gibi sıradanmış gibi görünen şeylerin sizin için ne kadar özel ve anlamlı olduğunu belki daha önce defalarca dile getirdiniz. Fakat onunla yaşadığınız en sıradan şeylerin bile hayatınızdaki en mutlu hatıralar olduğunu okumak onun için büyük bir haz kaynağı olacaktır. Birlikte olduğunuz çeşitli videoların da fotoğraf çalışmanıza eklenmesiyle tamamlanacak olan bu videoyu nerede izleteceğiniz konusunda da çeşitli önerilerimiz olabilir :)

Evlilik teklifi videoları için bir alternatifimiz de şöyle: Sevgiliniz için bir masal yazıyoruz ve bu masalı kelime kelime, cümle cümle değişik kişilere söyletiyoruz. Bu kişiler tanıdığınız ya da tanımadığınız kişiler olabilir. İlişkinizin ne zaman, nasıl başladığıyla; ona karşı kullandığınız özel hitap cümlelerinizle ve hatırlamaktan hoşlanacağı özel birkaç anınızla yazılacak bu masalın çekimlerine siz de katılabilirsiniz. Böylelikle videonuz çok daha etkileyici bir hale gelmiş olacak.

Son olarak tamamen size özel olarak yazılacak bir senaryonun, profesyonel bir prodüksiyon ile çekilmesiyle hazırlanacak video alternatiflerimiz de var. Bu videolarla gerçekleştireceğiniz teklifinizin kameramanlarımız tarafından kayda alınması sonucu muhteşem bir videonuz daha olacak :)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder