26 Mayıs 2014 Pazartesi

Evlilik Teklifi


Hayatta hemen bütün toplumlardaki bütün insanlar için özel olan sayılı günlerin bir listesini yapacak olsak, listeye evlilik teklifi olayını da eklememiz gerekir herhalde. Teklifi yapan için de, alan için de özel bir gündür bu. Teklif edecek olan heyecan içindedir, olumlu cevap alacağından emin olsa bile içinde küçücük bir "acaba?" vardır belki. Teklifi alacak olan kişi içinse belki büyük bir sürpriz olacaktır bu, belki de çoktandır beklediği gün gelmiştir nihayet.

Evlenme teklifi yapma kararı bir sürecin sonunda ortaya çıkar genellikle. Belki uzun süredir devam eden bir ilişkiniz var ve kendinizi büyük teklifi yapmaya hazır hissediyorsunuz. Sevgilinizi seviyorsunuz, sevildiğinize inanıyorsunuz ve bir aile yuvasının sorumluluğunu alabileceğinize güveniyorsunuz. Belki de artık sizin için evlenme zamanı geldiğine inanıyor ve daha fazla gecikmeden yuvanızı kurmak istiyorsunuz. Aklınızda bunun için bir aday da var. Hangi durum söz konusu olursa olsun teklifinizi yaparken partnerinize en güzel evlilik teklifi sözleri ile hitap etmek teklifinizi şık ve etkileyici bir biçimde yapmak istersiniz. Niyetiniz teklifi orijinal, esprili ve özel bir sürpriz eşliğinde yapmaksa evlenme teklifi organizasyon şirketleri sürpriz paketleriyle size yardımcı olacaklardır.

Kadınlar erkeklere göre daha detaycıdırlar ve evliliğe dair kendilerine özgü hayalleri vardır. Partneriniz teklifinizi her ayrıntısı büyük bir titizlikle hesaplanmış bir organizasyon eşliğinde yapmanız bundan büyük bir mutluluk duyacak ve yaşadığı bu anları hiç bir zaman unutmayacaklardır. Beyler bu teklifi yaptıkları sırada çoğunlukla cevabın olumlu olacağını bilmektedirler. Yine de, partnerlerine ömür boyu unutulmayacak anlar yaşatmanın hazzını tatmak adına sürpriz evlilik teklifi organizasyonu yapan firmalarla iletişime geçerler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder