25 Mayıs 2014 Pazar

Evlilik Teklifi Organizasyonları


Konumuza size bir soru sorarak başlamak istiyoruz. Hayatının kadınını bulduğundan emin olan ve ona "benimle evlenir misin?" sorusunu ömür boyu aklından çıkmayacak romantik bir şekilde sormak isteyen bir erkeğin başvurması gereken yer neresidir? Evlilik teklifi organizasyonları konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir tabii ki.

Mükemmel bir evlilik teklifi organizasyonu bir ekip işidir. Öncelikle aklınızdaki kurguyu başarılı bir şekilde yazabilecek bir senariste ihtiyaç vardır. Hayalinizdeki organizasyonun gerçekleşebilmesi için mutlaka birtakım malzemelere, hatta bazen oyunculara ihtiyaç olacaktır. Profesyonel bir organizasyon şirketi bütün bu malzemeleri ve kişileri temin edebilecek bağlantılara sahiptir. Bunun dışında bir yat, helikopter, VIP araç, lazer ve projeksiyon cihazı gibi araç ve malzemelerin kiralanması; bir kumsal, sinema, restoran, tiyatro veya otelin kapatılması gibi işler bu bağlantılar sayesinde kolaylıkla halledilir. 

Evlilik teklifi organizasyonları için ne kadar çok detayın hesaplandığı hakkında bir fikriniz var mı bilmiyoruz. Dört başı mamur bir organizasyon için bazen baskılı t-shirtler, kupalar, bardaklar; üzerinde konsepte uygun yazılar olan uçan balonlar, fotoğraflarınızla tasarlanmış afiş ve pankartlar temin etmek gerekebilir. İsteğinize bağlı olarak bu detaylar çeşitlendirilebilir. 

Belki teklifinizi yapacağınız sırada ortamda senaryoya uygun olarak bir müzisyen, bir dansçı ya da tiyatro oyuncusu bulunması gerekecektir. Her detayın büyük bir titizlikle hesaplandığı bu unutulmaz teklif anlarının ölümsüzleştirilmesi için kameraman ve fotoğrafçıların çekim yapmaları da gerekir. Bütün bunlar profesyonel bir ekip tarafından yapıldığında ortaya hayatı anlamlı kılan o sayılı anılardan biri çıkacaktır.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder