26 Mayıs 2014 Pazartesi

Evlilik Teklifi Yüzüğü Modelleri


Evlilik teklifi etmenin olmazsa olmazlarındandır evlilik teklifi yüzüğü. Bazen sade romantik bir akşam yemeğinde takdim edilir, bazen sürpriz bir teklif organizasyonuyla. Şimdiki sevgili, yarının nişanlı ve eş adayı hanımefendinin o an itibariyle parmağından hiç çıkmaması arzulanan, çiftin aşkının sembolü olan bu yüzüğün gelin hanımın beğenisine uyması büyük önem taşımaktadır. Her konuda olduğu gibi estetik konularda da oldukça detaycı olan bayanların her gün, bütün tarz ve kıyafet kombinleriyle kullanacakları bu yüzüğü beğenmeleri severek kullanmalarını sağlayacaktır.

 "Hepsi aynı değil mi?" diye düşünmenin çok büyük bir yanılgı olduğunu pek çok mücevher firması ispatlamıştır. Bu firmalarının tasarımlarının büyük bir kısmını tektaş yüzükler oluşturmaktadır. Hatta bazı markaların sadece alyans ve tektaş mağazaları olduğunu görmekteyiz. Bu kadar farklı kadın, bu kadar farklı tarz için sundukları değişik evlilik yüzüğü alternatifleri de şirketlerin profesyonelliğini yansıtmaktadır.

 Peki, beyler bunca alternatif içerisinden nasıl bir tektaş seçmeliler? Burada ilk yapılması gereken sevgilinin bu açıdan incelenmesidir. Klasik tarzlardan mı hoşlanıyor, yoksa yeni çıkan farklı trendleri mi takip ediyor? Büyük aksesuarlar mı kullanıyor, daha narin ince detayları mı beğeniyor? Parmak yapısı da seçim konusunda dikkat edilmesi gereken ayrı bir husus. Uzun ince parmakları olabileceği gibi; uzun kalın, kısa kalın, kısa ince parmak yapısına sahip olabilir. Parmak boğumları geniş olabilir. Dikkat edilmesi gereken başka bir nokta tektaşı alyans ile aynı parmakta kullanması büyük olasılık olduğu için nasıl bir alyans tercih edileceğidir. 

Evlilik teklifi yüzüğü modelleri incelendiği takdirde, her gün bir yenisi eklenen çeşitli kreasyonlar görülecektir. Eskiden standart sayılabilecek yüzük modelleri varken, bugün vitrinlerde kare, kalp, damla ve birbirinden farklı kesilmiş taşları olan altın, gümüş, bronz ve pembe altın renkli alternatifler bulabiliyoruz. Yukarıda belirtilen kriterler göz önünde bulundurularak seçilecek olan bir evlilik teklifi yüzüğünün beğeni görmesi teklifi yapan beyefendinin de mutluluğunu arttıracaktır.




























Hiç yorum yok:

Yorum Gönder