25 Mayıs 2014 Pazar

Kumsalda Evlenme Teklifi


Romantizm denilince akla gelen başlıca unsurlar: Mum ışıkları, güzel kokulu çiçekler, keman sesi ve güzel bir akşam yemeğidir. Biz, kumsalda evlenme teklifi organizasyonları hazırlayan profesyonel bir ekip olarak; size bunları ve daha fazlasını vaat ediyoruz.
Hayatı en güzel şekilde paylaşacağınıza inandığınız kadını buldunuz, bir süredir berabersiniz ve artık o büyük teklifi yapma zamanının geldiğine inanıyorsunuz. Bu durumda yapmanız gereken şey bize ulaşmak. Bizimle bağlantı kurmak size neler kazandırır? Mesela hayallerinizi gerçeğe dönüştürebiliriz. Aklınızda belli belirsiz bir fikir varsa ancak bunu tam olarak şekillendiremediyseniz, hayalinizi süsleyip geliştirmenize yardımcı olabiliriz. Size portföyümüzdeki birbirinden orijinal romantik teklif fikirlerini sunabiliriz.

Şimdi size bu fikirlerden biraz söz edelim. Kumsalda evlenme teklifi organizasyonlarında İstanbul'da bir kumsalı sizin için bir masal bahçesi haline getiriyoruz. Örneğin ne mi yapıyoruz? Yüzlerce fener ve meşale ile kumsalın ışıl ışıl olmasını sağlıyoruz. Bu büyülü yolculuk bir kırmızı halının üzerinde başlıyor. Siz bu mutlu geceye adım adım ilerlerken kemancımız da en romantik şarkılarıyla size eşlik ediyor. Deniz kenarında sizi uçuş uçuş tüllerle süslenmiş bir çardak, çardağın içinde de büyüleyici bir atmosfer bekliyor. Burada sizi bekleyen sürpriz gümüş ya da kristal şamdanlar, sevgilinizin en sevdiği çiçekler ve onlarca dekoratif aksesuarla donatılmış mükemmel bir masa. 

Yemek servisi başlayana kadar kemancınız size eşlik etmeye devem ediyor. Yemek servisi başladığı andan itibaren sizi baş başa bırakıyoruz. Sadece VIP garsonunuz servisinizle ilgileniyor. Bu güzel masada lezzetli aperatifler ve güzel bir ana yemek eşliğinde sevgilinizle sohbet ederek keyifli zamanlar geçiriyorsunuz. Tatlı servisinden önce size gecenin en tatlı anlarını servis ediyoruz; yani teklif zamanı!

Teklif alternatifleri şöyle olabilir: Teklif yüzüğünü içinizden gelen cümleleri söyleyerek sevgilinize kendiniz verebilirsiniz veya yüzüğü masanıza değişik şekillerde biz getirebiliriz. Örneğin, tatlı tabağının içinde olabilir ya da ekip arkadaşlarımızdan biri kalp kutular içinde getirebilir. Bu sırada eğer isterseniz üzerinde evlilik teklifi sözleri yazan bir afiş açabiliriz. Teklifinizi yapmak üzere diz çöktüğünüz anda, uzaktan kumanda ile patlattığımız volkanlar kumsalın bir ışık seline boğulmasına yol açıyor. Bu sırada üzerine gül yaprakları serpilmekte olan sevgilinizin kalp ritminin aşırı mutluluktan ötürü bozulması ihtimaline karşı bir doktor da bulunmasını isterseniz bunun için ekstra bir ücret ödemeniz gerekecek :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder