17 Eylül 2014 Çarşamba

Sinemada Evlenme Teklifi

Havaların serinleyip yağmurların artmasıyla birlikte sinemada evlenme teklifi organizasyonu paketimizde tahminimizin çok çok üzerinde talep almaya başladık. Her gün bir başka çiftimizin aşk hikayesini dinleyip, onlara özel romantik aşk masallarını yazıyoruz.
Yazdığımız bu masalı İstanbul'daki onlarca kişiye kelime kelime - cümle cümle söyleterek bütün İstanbul'u bu güzel aşıklar için dile getiriyoruz. İstanbul dile gelip, bu büyük aşkı haykırdıktan sonra tabi ki sözü teklifi yapacak olan beyefendiye bırakıyoruz. O da tanıştıkları andan başlayarak, hayatında değişen olayları ve hayallerini kameralarımızın önünde anlatıyor. Hayallerini gerçekleştirebilmesi için gerekli olan sorusunu sorarken, yüzüğünü uzatıp diz çökmeyi de unutmuyor tabii ki :)

Anlaşmalı olduğumuz sinema salonunu da çiftimiz ve arkadaşları için organize ederken, gelin adayımızın hiç bir şeyi anlamaması için müthiş bir gizlilikle hareket ediyoruz. Evet, ortada bir kaç küçük yalan dolaşıyor belki ama gerçekten pembe masal dedikleri bu olsa gerek. Her şeyden habersiz esas kızımız film izleyeceğini zannederek sinema salonuna gelerek, yerini alıyor. Bu arada kameralarımız da kayıtta tabii ki. Reklamlar, fragmanlar derken birden tanıdık bir şeyler çıkıyor ekrana. Daha gördüklerine anlam verememişken, hiç tanımadığı onlarca insan ismini ve sevgilisinin kendisine olan aşkını anlatıyor. En sonunda sinema perdesinde sevgilisini gördüğü an şaşkınlığı kat be kat artan gelin adayımız mutluluk gözyaşlarını daha fazla tutamıyor. Sinemada evlenme teklifi yapma fikriyle belki korku, belki komedi, belki de bir gerilim filmi izlemeye niyetli olan hanımefendi; müthiş bir aşk filminin kahramanı oluveriyor.

Biz de Hayatımın Sürprizi diyebileceğiniz anları hayatınıza kazımak için sinemada evlilik teklifi paketimizde bir kampanya yaptik. Ekim ayı için geçerli olan bu kampanyamızla, İstanbul Dile Geldi paketimiz ile sinema paketimizi birleştirerek sonbahara özel indirimli fiyatlarımızla organizasyonlarımızı gerçekleştiriyoruz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder