25 Eylül 2014 Perşembe

Sürpriz Evlilik Teklifleri

Bir insanın yüzündeki gülümsemenin nedeni olmak, dünyadaki paha biçilemez şeylerden biridir. Biz de gerçekleştirdiğimiz sürpriz evlilik teklifleri ile bu gülümseme ve unutulmaz anlarda payımız olduğu için çok mutlu oluyoruz.

Evlenme teklifi yapmaya karar vermeden önce sorulması gereken en önemli sorulardan biridir: Neden evlenmek istiyorum? Bu sorudan alacağınız tatminkar cevapları sevgilinize sunmanız da alacağınız cevabı oldukça etkileyecektir. Kadınlar doğaları gereği detaycıdırlar. İnce şeylerden mutlu olup, ince şeylerden üzülürler. Teklif anında kullanacağınız aslında küçük ancak onun ve sizin için özel şeyler teklifinizi daha etkili kılacaktır. Örneğin en sevdiği renk, sürekli dinlediği şarkı ya da sanatçı, unutamadığı bir film sahnesi, çok etkilendiği bir şiirin dörtlüğü, ilk buluştuğunuz yer veya önemsediği başka şeyleri de seremoninize dahil ettiğiniz zaman size bir kere daha aşık olmasını sağlayabilirsiniz.Tabii bunları dahil edebilmek için sevgilinizi çok iyi tanımanız gerekiyor. Nelerden hoşlanır, nerelere gider, neleri önemser, planları - hayalleri neler? Eğer hala bu sorulara cevap veremiyorsak evlenme teklifi yapmak için biraz daha bekleyebilirsiniz.


Evlenme teklifi yapmaya karar verdiğinizde ilk yapmanız gereken şeylerden biri sevgilinize uygun bir evlilik teklifi yüzüğü seçmek. Bu yüzüğün ömür boyu çıkmayacağı düşünüldüğünde kız arkadaşınızın manevi anlamının yanında fiziksel olarak da beğenerek kullanacağı bir model olması çok önemli. Bunun öneminin farkında olan mücevher firmaları her sene farklı evlenme teklifi yüzüğü modelleri tasarlıyorlar. Örneğin bazı bayanlar sarı altından hoşlanmayabiliyor ya da klasik modellere karşı negatif bir tutumu olabiliyor. Bu detaylar bilindiği takdirde, sarı, beyaz, pembe altın seçeneklerinden uygun olanı seçmek daha kolay olacaktır. Taş seçimine gelince tektaş, üç taş ve beş taşlı alternatifleri var firmaların. Tabii etrafı çeşitli şekillerde süslenmiş şekiller de..

Sevgiliniz için en iyi teklif yüzüğünü bulduktan sonra bu yüzüğü nasıl takdim edeceğiniz de çok büyük önem arz ediyor. Kadınlar sürprizlere bayılırlar. Klasik bir şekilde yüzüğü çıkarıp vermeniz yerine; hiç beklemediği bir anda, beklemediği bir şekilde vermeniz heyecan ve mutluluğunu katlayacaktır. Yapacağınız evlenme teklifi organizasyonu konseptine uygun olarak yüzüğünüzü de özel bir yere yerleştirebilirsiniz. Örneğin kumsalda evlenme teklifi yapacaksanız bir deniz kabuğu içerisine, bir partide yapacaksanız da bir parti topu içerisine koyabilirsiniz.

Yüzüğün ortaya çıkmasıyla başlayan bir sürprizler yığını da eminiz ki sevgilinizin çok hoşuna gidecektir. Örneğin sevgilinizle bir mekanda otururken ona bir kitap hediye edebilirsiniz. Sevgiliniz kitabın kapağını açtığı anda içerisinde yüzüğünüzü görür tam bu ne demek diye kafasını kaldırdığında teklifinize eşlik eden müzisyenler, "Benimle evlenir misin? - Seni Seviyorum" afişi tutan kişiler, gül yaprakları dökenlerle karşılaşabilir.

Böyle bir sürpriz evlenme teklifi sayesinde şaşkınlığın mutlulukla harmanlandığı, ömür boyu hafızalara kazınacak bir ana imza atmış olmanın verdiği huzurla sevgilinizi kollarınıza alabilirsiniz. Birbirine kenetlenen o ellerin bir daha hiç ayrılmaması, parmağa takılan o yüzüğün ömür boyu orada kalması, sürprizlerle renklenen bir birliktelik dileğiyle..

Görüşmek üzere...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder