18 Ağustos 2014 Pazartesi

TAKSİM’DE KIRMIZI HALI ÜSTÜNDE EVLENME TEKLİFİ


 Grafiker bir genç adamın sevgilisine güzel bir sürpriz evlilik teklifi yapmak istemesi bugün İstanbul Taksim’de bulunan birçok kişinin renkli ve eğlenceli saatler geçirmesine de vesile oldu.
Sevgilisi Merve Teke’ye genç kızın aklından çıkmayacak bir şekilde ‘benimleevlenir misin?’ demek isteyen Adni Atakan Taksim’de kırmızı halılı evlilik teklifi projesini hazırlamak için sevgilisine birkaç gün iş için İstanbul dışında olması gerektiğini söyledi ve bu sırada hazırlıklara başladı. Arkadaşları, tanıdıkları ve sürprizin hazırlanması sırasında meydanda toplanan insanlar da genç adamdan yardımlarını esirgemediler. Böylece hafızalarda Taksim’dekırmızı halıda evlenme teklifi olarak kalacak olan saatlerin yaşanması mümkün oldu.


 Merve Teke sürprizden haberdar olan arkadaşlarıyla beraber Taksim Meydanı’na geldiğinde hiçbir şeyden haberi yoktu. Kendini Cumhuriyet Anıtı’nın önüne serilmiş olan kırmızı halının üstünde, ellerinde kalp şeklinde balonlar ve üstünde ‘evet’ yazan dövizler olan insanlar arasında bulan genç kız kırmızı halı üstündeki yürüyüşünü tamamladığında karşısında kimi gördü dersiniz? Tabii ki kendisi için hazırlanan ‘Taksim’de kırmızı halılı evlilik teklifi’ isimli filmin esas erkeğini, yani sevgilisini. Duyduğu heyecan ve şaşkınlığı bastırmak için ellerini yüzüne kapasa da sevincin ve mutluluğun resmi gibi görünen genç kız sevgilisine sarıldı. Adni Atakan yere çömelip yüzüğünü uzatarak teklifini yaptığında aldığı cevap çok içten bir ‘evet’ oldu. Bu renkli, müzikli ve kalabalık sürprizin finalinde gençler alkışlar arasında birbirlerine sıkı sıkı sarıldılar. Bize de bundan sonra hayatlarında hep güzel sürprizler olmasını dilemek düşer.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder