21 Eylül 2014 Pazar

Barkovizyonla Evlenme Teklifi

Hayatta bazı anlarımız vardır. Hafızamızın öyle bir yerindedir ki bu anılar, geçmişi düşününce aklımıza ilk gelen olurlar ve sayıları oldukça azdır. Biz de Hayatımın Sürprizi ekibi olarak bu unutulmaz anları yaratmak için sürpriz evlilik teklifi senaryolarımıza her geçen gün yenilerini ekliyoruz. Bunlardan biri de barkovizyonla evlenme teklifi.


Barkovizyonla evlilik teklifi organizasyonumuz için öncelikle sizinle birlikle romantik bir video hazırlıyoruz. Bu video sizin sevgilinize olan aşkınızı anlatan cümlelerinizle, onlarca insanın bu büyük aşkı ifade edişi ve birlikte çekilen fotoğraflarınızdan oluşuyor. Videomuz hazırlandıktan sonra, kız arkadaşınızın rutin olarak geçtiği ya da o gün sizinle birlikte geçeceği bir yola ekipmanlarımızı kuruyoruz. Uygun, büyük bir duvar varsa bu duvara yoksa özel olarak kuracağımız barkovizyon perdesine görüntüleri yansıtmak üzere ayarlarımızı yapıyoruz. 

Sevgilinizle beraber yansıtma yapılacak yeri gördüğünüz anda biz de görüntüleri yansıtmaya başlıyoruz. Kız arkadaşınız neyle karşı karşıya olduğunu anlamadan kendi fotoğraflarını ve sizi ekranda görüyor. Bu şaşkınlığına ek olarak diz çöküp ona tektaşını uzattığınız an, mutluluk gözyaşlarını tutmakta oldukça zorlanacak. Patlatılan konfetiler ve üzerinizden dökülen gül gül yaprakları kız arkadaşınızın mutluluğunu kat be kat arttıracak. Cadde/sokaktaki halkın da bu sevincinize katılması ile oluşan şenlik havası unutulmaz anılarınız arasında yer almaya hazırlanırken, sevgiliniz de size yeniden aşık olacak.

Barkovizyonla evlenme teklifi yapacak olan beylere önerimiz; tekliften önce konsept oluşturacak şekilde fotoğraf biriktirmeleri, kız arkadaşıyla ilgili detay bilgileri ve her zaman hatırlanmasını istediği cümleleri not almalarını içeren bir hazırlık çalışması yapmalarıdır.

Sevgilinizin ailesine, arkadaşlarına, çocuklarınıza hatta torunlarınıza dahi gülümseyerek anlatacağı bu anıyı yaşatmak için ekibimizle iletişime geçmeniz yeterli. İsterseniz İstiklal Caddesi gibi kalabalık bir yerde, isterseniz evinin karşısındaki uygun bir alanda.. Aklınıza gelen her yerde bu organizasyonu gerçekleştirmemiz mümkün.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder