4 Haziran 2014 Çarşamba

Romantik Evlilik Teklifi


Hayatı daha keyifli hale getiren şeylerin başında gelir romantizm. Dinginlik, huzur ve sevgiyi bize hissettirebilecek biriyle ömrümüzün sonuna kadar yaşayabiliriz. Romantizmin, duygusal ilişkileri besleyerek daha uzun ve sağlıklı bir ilişkiye de zemin hazırladığını rahatlıkla söyleyebiliriz.

Hayatımızın sonuna kadar birlikte olmak istediğimiz kişiyle evlenme kararı aldığımız zaman yapmamız gereken ilk şey, muhteşem bir romantik evlilik teklifi senaryosu yazmak olmalı. Bir kadının sevdiği kişiye tekrar tekrar aşık olmasını sağlayacak romantizm, mutlu yuvanıza merhaba derken daha sağlam bir temel atmanıza yardımcı olacaktır?

Peki romantik evlilik teklifi nasıl yapılır?

Romantik evlilik teklifi organizasyonunuz için öncelikle size ait bütün ögeleri bir araya getirin. Birlikte çektirdiğiniz fotoğraf ve videoları, dinlemekten keyif aldığınız şarkıları, en sevdiğiniz yemekleri ve bulunmaktan mutlu olacağınız mekanları... Kız arkadaşınızın hayalinde gitmek istediği özel bir yer var mı ya da hayalini kurduğu fakat bir türlü gerçekleştiremediği? Örneğin sevgiliniz sürekli gitmek istemesine rağmen daha önce Kız Kulesi'ne gidemediyse, ona Kız Kulesinde Evlenme Teklifi yapmaya ne dersiniz? Onun için Kız Kulesi Kule Bar'ı kapatabilirsiniz. Bütün katı size özel olarak, yüzlerce mum ve gül yaprağıyla süsleyebilirsiniz. Size özel dekore edilen yemek masanızda yemeğinizi yedikten sonra yapacağınız bir teklifle Kız Kulesi'nin yeni bir efsanesi olmaya aday olursunuz.

Yıldızların altında, ay ışığının ve yüzlerce mumun aydınlattığı size özel kapatılan bir kumsalda evlenme teklifi yapmaya ne dersiniz peki? Ya da bir sinema salonunda size özel çekilen bir filmle.. Siz sadece hayal edin ve sevgilinize en güzel evlilik teklifi organizasyonu için bizim iletişime geçin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder