13 Haziran 2014 Cuma

Evlilik Teklifi Organizasyon Fiyatları

Sevdiği kadına rüya gibi bir organizasyonla evlenme teklifi etmek isteyen beyler, organizasyon detayları kadar evlilik teklifi organizasyon fiyatları konusunda da kafa yormaktadır. Evlilik kararı alındıktan sonra, öncelikli olarak teklif yüzüğü alınacak. Organizasyonun tamamlayıcısı olan çiçekler, yiyecek-içecek ikramları, müzisyenler, mekanlar... Fiyatı belirleyen faktörler eklendikçe eklenebilir.


Biz evlilik teklifi organizasyon fiyatları konusunda gelen sorulara cevap olarak, teklif yapacak olan beyefendinin organizasyon için ayırdığı bütçe olduğunu söylüyoruz. Kişiye özel sürpriz senaryolar hazırladığımız için 350 TL'den başlayan fiyatlarla müşterilerimize yardımcı olabiliyoruz. Melek kostümlü bir animatörün yüzüğü takdim etmesini isteyebileceği gibi; meleğe eşlik edecek bir kemancı, yüzük takdim edilirken açılacak afişler, konfetiler ve uzaktan kumandalı volkanlar gibi pek çok detay eklenip, çıkartılabilir.

Kişiye özel videoları, afiş&pankart tasarımlarını, özel tasarım romantik hediyeleri sitemizdeki romantik shopta yayınlayarak, özellikle şehir dışından bize ulaşan ya da ofisimize gelme imkanı bulamayan beylere tavsiye ediyoruz. Organizasyon için kullanılan ayrıntılar arttıkça, gelin hanımın memnuniyeti de doğru orantılı olarak artacaktır.

Bizce beyler evlilik teklifi organizasyon fiyatları konusuna gelmeden önce, sevdiği kadını nasıl mutlu edeceğini düşünmeli. Hanım efendi nasıl bir teklif almak ister? Bu teklif için en doğru zaman ve mekan neresi? O gün onu sürpriz mekanına nasıl getirecek? Örneğin çok şık bir yemek locasında bir teklif yapılacaksa, hanımefendinin o konsepte uygun hazırlanmasını nasıl sağlayacak. Fotoğraf ve video çekimlerinden sonra, hanımefendi "Keşke çaktırmadan haber verseydin. Saçımı, makyajımı daha düzgün yapardım. Daha uygun bir kıyafet tercih ederdim." demesinler.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder