7 Haziran 2014 Cumartesi

Evlenme Teklifleri


Son zamanlarda sosyal medyada evlenme teklifleri ile ilgili oldukça güzel fotoğraf ve videolar görüyoruz. Hatta takip ettiğimiz forumlarda bazı teklifler için bayanlar "Bu gerçek olamaz, bunu yapacak erkek var mı, bu teklifi alan kız çok şanslı.." gibi yorumlar yapıyorlar.
Evlenme teklifleri konusunda hizmet veren profesyonel bir firma olarak, organizasyonları değerlendirdiğimiz zaman; bayanların ne kadar küçük şeylerle mutlu olabileceğini bir kez daha fark ediyoruz. Evet, sevgilinizi mutlu etmek ve kendisini bir rüyadaymış gibi hissetmesini sağlamak gerçekten çok kolay.

Evliliğe karar veren çiftimiz bu yola girdikten sonra pek çok harcamayla karşılaşacağı için, bazen evlenme teklifi organizasyonu için bütçe ayıramayabiliyor. Ancak bu aşamada biz beylere bir kaç küçük öneride bulunmak istiyoruz. Öncelikle akıllardan çıkmaması gereken, teklifinizin sevgilinize özel olması gerektiği. Hiç bir şey yapamıyorsanız evinizi mumlarla, güllerle, balonlarla süsleyebilirsiniz ya da onunla ilk tanıştığınız andan itibaren biriktirdiğiniz mesajlarınızı, fotoğraflarınızı, notlarınızı sürpriz bir şekilde görmesini sağlayabilirsiniz. Gittiğiniz bir restoranda garsondan gül yaprakları serpiştirilmiş bir tepsi içerisinde yüzüğünüzü getirmenizi rica edebilirsiniz. En güzel fotoğraflarınızı seçerek, en sevdiğiniz şarkıyla bir slayt gösterisi hazırlayabilirsiniz. Onu sürekli gitmek istediği bir yere götürebilirsiniz. 

Evlilik teklifi edeceğiniz tarih yılbaşı, yıl dönümü, sevgililer günü gibi özel bir gün olursa; sevgiliniz o güne özel hazırlanmış, sizin hazırlıklarınızın da o gün için olduğunu düşüneceği için teklifiniz onun için gerçekten sürpriz bir evlenme teklifi olacaktır.

Teklifinizi gerçekleştirirken bu anı ölümsüz kılmak için, fotoğraf ve video çekimini de organize ederseniz; o anın şaşkınlığıyla neye uğradığını anlayamayan sevgiliniz çekimlere baktıkça o anı tekrar hatırlayacak böylelikle teklifiniz de unutulmaz olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder