11 Haziran 2014 Çarşamba

Evlenme Teklifi Mekanları

Evlilik teklifi yapmaya karar verdiğinizde kara kara düşünmenize neden olan şeylerden biri de teklifinizi nerede yapacağınız. İçinizi rahatlatacak evlenme teklifi mekanları önereceğiz size. Eğer baş başa kalacağınız bir mekan istiyorsanız, tamamen size özel kapatabileceğimiz ve bir peri masalını andıran bir kaç alternatiften bahsedelim.


İstanbul'un sekizinci tepesi Sapphirede evlenme teklifi yapmak isterseniz, bu büyülü şehri ayaklarınızın altına sermeyi vadediyoruz. Sevgilinizi 56. kattaki seyir terasına çıkarıyorsunuz.
Size özel kapattığımız locanıza geldiğinizde, dışarıda İstanbul'un ışıklarıyla yarışan mum ışıklarıyla aydınlatılmış bir ortamla karşılaşıyorsunuz. Cam kenarında size özel dekore edilmiş çok şık bir masa, yerde gül yapraklarıyla yapılmış bir kalp ve kalbin içinde baş harflerinizi görüyorsunuz. Arzunuza göre sizi, size özel şarkılar çalan bir kemancıyla da karşılayabiliriz.

Size önerebileceğimiz ikinci mekanımız Sheraton Qubbe. Sheratonda evlenme teklifi organizasyonumuzu 26. kattaki size özel kapatacağımız Salon Privede gerçekleştiriyoruz. Gösterişten hoşlanan bir sevgiliniz varsa, rahatlıkla tercih edebileceğiniz bir mekan olduğunu söyleyebiliriz. Salona sadece sizin bildiğiniz bir şifreyle giriş yapıyorsunuz ve size özel olarak; yüzlerce mum, gül yaprakları ve balonlarla süslenmiş bir ambiyansla karşılaşıyorsunuz. İstediğinize bağlı olarak bu gün için hazırlanmış videonuzu da salondaki barkovizyonda izleme şansınız var.


İstanbul manzaralı evlenme teklifi mekanları arasında yer alan Delmare Restoran Private Room'u da size özel kapatabiliriz. Full boğaz manzaralı olan muhteşem bir locada yemeğinizi yerken, sevgilinize olan aşkınızın yanında; İstanbul'a da aşık olmanız büyük olasılık. Üstüne üstlük yine sizin için dekore edilen salonda; mum ışıklarının büyüsüne kapılıp rüya gibi bir evlenme teklifi yapabilirsiniz. Bütün gece boyunca size özel şarkıların da gecenize eşlik edeceğini düşünürsek, bu romantizm sayesinde unutulmaz bir gece yaşayacağınızı garanti edebiliriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder