3 Haziran 2014 Salı

Evlenme Teklifi Sözleri


Evlenme teklifi organizasyonları için hazırlık yaparken, çok çeşitli detayları göz önünde bulunduruyoruz. Öncelikle teklifi nerede yapacağız, gelin adayımızın özel zevkleri nelerdir, hangi ekip ve ekipmanlarla çalışacağız, teklif anında hangi şarkı çalacak ve tabii ki Romeo'muz hangi romantik evlenme teklifi sözleriyle yüzüğünü uzatacak.

Kişiye özel organizasyonlar, bayanları en çok etkileyen organizasyonlarımız. Çiftimizin bir peri masalında hissetmesini hedeflerken, evlenme teklifi sözleri konusunda da fazlaca titiz çalışıyoruz. Öncelikle damat adayımıza sevgilisi ve ilişkileriyle ilgili detaylı sorular soruyoruz. Aldığımız bilgiler neticesinde onlara özel bir masal yazıyoruz. İlişkileri ne zaman, nasıl başladı? Birbirlerine hangi güzel cümlelerle hitap ediyorlar? Birlikte yaşadıkları, hatırladıkça gülümsedikleri özel anlar neler?  Romantik damat adayımız diz çöktüğü anda bu masaldan esinlenerek güzel cümleler kuruyor ya da biz bu romantik cümleleri onlar için kelime kelime, cümle cümle onlarca insana söyleterek muhteşem evlenme teklifi videolarını hazırlıyoruz.

Evlenme teklifi sözleri kullanılarak yazılan bir masalımızı sizinle paylaşacağız. Başlangıç bölümünde İstanbul Samet'in Aybüke'ye yapacağı evlenme teklifi için dile gelirken, ikinci bölümde söz Samet'e geçiyor.

"Her şey 31 Temmuz 2006'da Samet'in Aybüke'ye aşkını ilan etmesiyle başladı. Hayalinin prensesini bulan Samet, kendini bir peri masalının içinde buldu. Boncuk gözlü prensesin bir gülüşü Samet'in dünyası haline geldi. O gülüşün sonsuza dek düşlerini süslemesini isteyen Samet aşkını İstanbul'a anlattı. Samet'in aşkı öyle büyüktü ki en sonunda İstanbul dile geldi. Aybüke, Samet seni çok seviyor. O, seni çok seviyor. Sen onun her şeyisin. Sen Samet'in yaşama sebebisin. Samet her gün seninle uyanmak, her gün o pamuk ellerini tutmak ve her an kokunu içine çekmek istiyor. Aybüke, Samet seninle yaşlanmak istiyor. Aybüke, Samet sana deli gibi aşık. Aybüke, sen Samet'in gördüğü en güzel düşsün. Aybüke, Samet seni çok seviyor. Civcivin seni çok seviyor. Kim sana bu kadar içten boncuğum diyebilir ki? Bence siz yüzyılın en iyi çiftisiniz. Aybüke Samet'le bir ömür nefes alır mısın? Aybüke, Samet seninle evlenmek istiyor. Aybüke, Samet ile evlenir misin? Samet'in teklifine evet der misin? Ne olur evet de. Hem gelinlik de sana çok yakışır. Sizin gibi güzel çocuklarınız olsun istemez misiniz? Anneciğim iyi ki babamla evlenmişsin diyen çocuklar. Onunla evlenir misin? Evlen evlen evlen evlen.."

"Aşkım İstanbul bizim için dile geldi, konuştu. Şimdi konuşma sırası bizde. Sekiz yıl seni hiç aklımdan çıkartmadan sevdim, ömrümün sonuna kadar da seveceğim. Boncuk gözlüm, ömrünü bana verir misin?"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder