5 Ocak 2018 Cuma

Plajda Evlenme Teklifi



Kız arkadaşına “Beraberce bir aile kuralım diyorum, ne dersin?” diye sormaya karar veren ve bu soruyu özel bir şekilde sormayı planlayan bir erkeğin düşündüğü şeylerden biri nasıl bir ortamı tercih etmesinin iyi olacağıdır. Unutulmaz olması hayal edilen bu anlar nerede, ne şekilde yaşanmalıdır acaba? Aslında, böyle bir teklifi her yerde yapmak mümkündür, yeter ki siz düşündüğünüz yeri özelleştirmenin bir yolunu bulabilecek olun. Evde, sinemada, tiyatroda, teknede, bahçede, bir restoran veya kafeteryada, bir kameriyenin altında, ormanda, plajda evlenme teklifi yapabilirsiniz; uygun hazırlıklarla bu ortamların herhangi biri hayatınızın bu çok özel saatleri için dekor oluşturabilir. Seçiminizi yaparken dikkate almanız gereken noktalardan biri hava koşullarıdır. Kumsallar, plajlar romantik bir teklif için uygun alanlardır ama havanın ılık veya sıcak olduğu mevsimlerde. Diyelim ki havalar bunun için uygun ve siz teklifinizi sahilde yapmaya karar verdiniz, ne gibi hazırlıklar yapabilirsiniz?

Seçeneklerden biri sahildeki bir mekanın yetkilileriyle görüşüp sizin için neler yapabileceklerini sormak olabilir. Belki mekanın bir kısmını ikiniz için rezerve etmek, özel bir masa hazırlamak, müzik imkanı varsa istediğiniz parçaları çalmak gibi şeyleri yapabilirler. Sahilde evlenme teklifi projenizi deniz kıyısındaki bir mekanın içinde değil de açık havada yapmak istiyorsanız bu amaca uygun bir mekan aramanız gerekir. Ayrıca kullanacağınız alanı süslemenin yollarını da düşünmelisiniz. Bu düşünceleri uygulamak için mekan aramak, insanlarla anlaşmak, bazı işleri görecek kişiler temin etmek gereklidir ve sizin bunlarla ilgilenecek zamanınız olmayabilir. Peki, bu noktada ne yapabilirsiniz? Hayatımın Sürprizi ekibinden bir yetkiliyle görüşüp ikiniz için güzel bir plajda romantizm ortamı hazırlamalarını isteyebilirsiniz. Böylece;

*İstanbul’daki uygun bir sahilin bir kısmı sizin için kapatılır. Burada rahatsız edilmeden birkaç saat geçirebilirsiniz.

*Sahile tüllerle çevrelenmiş bir çardak kurulur, altına 2 kişilik şık bir masa hazırlanır. 

*Çardağa giden yola 2 yanına fenerler ve meşaleler yerleştirilmiş bir kırmızı halı serilir. Ayrıca çevreye de çok sayıda küçük mumlar ve fenerler serpiştirilir.

*Arzu ederseniz kumların üstüne gül yapraklarıyla büyük bir kalp şekli çizilir. Etrafı mumlarla çevrelenmiş olan bu kalbin ortasına isimlerinizin baş harfleri yazılır.

*Arzu ederseniz canlı müzik yapacak bir müzisyen temin edilir.

*Teklif anında başınızdan aşağıya gül yaprakları dökülür, uzaktan kumandalı volkanlar patlatılır. 

*Yaşayacağınız özel anlar, isteğinize göre amatör veya profesyonel bir sanatçı tarafından fotoğraflar ve videolar halinde kaydedilir.

*isterseniz teklif mekanına son model veya nostaljik bir araçla gelmeniz sağlanabilir. 

Ne dersiniz, böyle özenle süslenmiş bir plajda evlilik teklifi almak kız arkadaşınız için şahane bir sürpriz ve unutulmaz bir anı olmaz mı? Bu fikri cazip buluyorsanız detaylar için bizi arayabilirsiniz. 

Ormanda evlilik teklifi için tıklayın

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder