15 Şubat 2018 Perşembe

Sevgiliye Evde Sürpriz Yapmanın Yolları





Eşinize veya sevgilinize ev ortamında romantik bir sürpriz yapmak istiyorsanız evinizi özenle süslemeniz gerekir, en azında bu sırada kullanılacak bölümlerini. Bunu kendi başınıza veya arkadaşlarınızdan yardım alarak yapabilir ya da Hayatımın Sürprizi ekibiyle görüşerek sizin için güzel bir ev süsleme çalışması yapmalarını isteyebilirsiniz. Sevgiliye evde sürpriz yapmanın çeşitli amaçları olabilir. Evlenme teklifi yapmak, onun doğum gününü, sonunda istediği işi bulmuş veya beklediği terfii almış olmasını, ya da evlilik yıl dönümüzü kutlamak istiyor olabilirsiniz. Evde Sevgililer Günü kutlaması da yapılabilir. Bunun için özel bir gün veya özel bir olay olması zorunlu değildir tabii, böyle bir sürprizi sadece o sırada içinizden geldiği için de hazırlayabilirsiniz. Ama her koşulda bazı hazırlıklar yapmanız gerekir.

Evde Sürpriz Organizasyonu Fikirleri


Romantik bir organizasyon söz konusu ise mumlar, fenerler, gül yaprakları, çiçekler ve uçan balonlar kullanabilirsiniz. Kalp şeklinde üretilmiş ve üstlerinde aşk veya teklif sözleri yazılmış balonları da tercih edebilirsiniz. 

Romantik / nostaljik görünümlü ufak tefek aksesuarlar ve süs eşyaları bu tarz organizasyonlara yakışır. 

Duygularınızı ifade eden küçük notlar hazırlayıp bunları orijinal, şık bir ambalajın içinde partnerinize verebilir veya notları zorlanmadan bulacağı şekilde sağa sola saklayıp bulmasını isteyebilirsiniz. 


 2 kişilik bir evde sürpriz organizasyonu söz konusu ise şık ve romantik bir masa hazırlamak güzel olur. Bu masa yemek masası tarzında da, üstünde atıştırmalıklar ve içeceklerin bulunduğu bir kokteyl masası tarzında da olabilir. Oturacağınız sandalyeleri giydirir veya bir şekilde süslerseniz masa daha şık görünür.

Bir evde doğum günü organizasyonu düşünüyorsanız güzel bir pasta da olmalı tabii ki. Bu kalabalık bir organizasyon olacaksa pastanın büyüklüğünü ve bulundurmanız gereken yiyecek – içecek miktarını ona göre ayarlamalısınız. Önce partnerinizle baş başa biraz zaman geçirip diğer davetlilerin ilerleyen saatlerde gelmesini de tercih edebilirsiniz. 

Ev ortamında doğum gününde evlenme teklifi yapmaya ne dersiniz? Artık bunun zamanının geldiğini düşünüyorsanız neden olmasın, değil mi? Böylece sevgilinize doğum günü için güzel bir jest yapmış olmakla kalmayacak, ona bir çifte mutluluk yaşatmış olacaksınız. 

Bir evlenme teklifi videosu hazırlayıp bunu evde beraberce seyretmek de güzel olabilir, değil mi? Onu yemeğe ve ardından film seyretmeye devam edin. Eviniz temiz olsun ve hoş görünsün ama yapacağınız teklifle ilgili ipucu verecek bir süsleme yapmaktan kaçının. Hazırladığınız güzel masada geçirdiğiniz keyifli saatlerden sonra sıranın film izlemeye geldiğini söyleyin. Ve kendinizi partnerinizin şaşkınlıkla büyüyen gözlerini izlemeye hazırlayın. Video bittiğinde de aldığınız yüzüğü çıkarıp teklifinizi yapın. 

Yukarıdaki tavsiyeleri evde evlilik yıldönümü kutlaması yapmak için de kullanabilirsiniz. 


 Organizasyonunuzu renklendirmek için çevrenizden ne gibi yardımlar alabileceğinizi de düşünmelisiniz. Müzikle ilgilenen, butik pastalar yapan arkadaşlarınız olabilir, tanıdıklarınızdan hazırlayacağınız videoya katkıda bulunmalarını isteyebilirsiniz, yemek masasına koymak için 2 tane özel menü hazırlayabilecek bir tanıdığınız olabilir. 

Sizin İçin Neler Yapabiliriz?

Hayal ettiğiniz evde sürpriz organizasyonunun profesyonel bir şekilde hazırlanmasını tercih ederseniz size yardımcı olmaya hazırız. 

Sizin için balonlar, gül yaprakları ve mumlarla güzel bir ev süsleme çalışması yapabiliriz. Arzu ederseniz ayrıca kendi organizasyonlarımız için kullandığımız gümüş ve kristal aksesuarları, “Seni seviyorum” cümlesini oluşturan büyük ebatlı köpük harfleri de getirip çok şık bir masa hazırlayabilir, ortamı göz alıcı bir şekilde süsleyebiliriz. (Bu seçeneği tercih ederseniz 3 saat sonra gelip kendi malzemelerimizi geri topluyoruz.)

Servis yapacak bir garson, size özel canlı müzik yapacak bir müzisyen temin edebiliriz. 

Ortamda bulunmasını istediğiniz farklı malzeme ve aksesuarlar varsa bunları da piyasadan temin etmeye çalışırız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder