1 Ocak 2018 Pazartesi

Ormanda Evlilik Teklifi





Kız arkadaşınıza soğuk mevsimlerde yerleri bir halı gibi kaplamış sarı yapraklarıyla ayrı, ilkbahar – yaz sezonunda yeşillere bürünmüş haliyle ayrı güzel görünen bir ormanda evlilik teklifi yapmayı düşünür müsünüz? İstanbul’da evlenme teklifi yapmayı düşünenler için bu tip sürpriz mekanı alternatiflerinin sayısı pek fazla değil. Bu çok büyük, çok kalabalık, çok hareketli kentin her yanda betondan yapılmış dümdüz binalar görülmeyen sayılı yerlerinden biri olan LifePark İzoletta “Benimle evlenir misin?” sorusunu ağaçlar ve çiçeklerle çevrelenmiş bir ortamda yapmak isteyenler için şahane bir alternatif teşkil ediyor. 


İzoletta nasıl bir yer?” diyecek olursanız size cevabımız “Gerçekten muhteşem bir yer” olacak. Her yanı camlarla kaplanmış, natürel ve romantik tarzda dekore edilmiş, orman manzaralı, şık ve sıcak bir mekan burası. Pencerelerin önüne yerleştirilmiş ahşap masalarıyla, dışarıda yağmur yağar, rüzgar eserken başında oturmaktan büyük bir zevk alacağınız şöminesiyle ve şiirsel doğa manzarasıyla büyüleyici bir görünümü var. 

Kız arkadaşınıza İzoletta’da evlilik teklifi yapmaya karar verirseniz mekanı kapatıp ikiniz için özel olarak süslüyoruz, böylece görünüm daha da etkileyici hale geliyor. Bazılarını yerlere serpiştirdiğimiz, bazılarını kristal şamdanların üstüne, fenerlerin içine yerleştirdiğimiz tealight mumlar burada zaten mevcut olan ve insanı hemen etkisi olan büyülü havayı iyice pekiştiriyor. Hazırladığımız romantik masa için her birini özenle seçilmiş, birbiriyle uyumlu yemek malzemeleri ve aksesuarlar kullanıyoruz. Gül yaprakları romantik bir ortam için önemlidir biliyorsunuz, onları da etrafa serpiştiriyoruz. Zemine, yine gül yapraklarını kullanarak çizdiğimiz kalp figürünün içine isimlerinizin baş harflerini yazıyoruz. Bu arada, sizin özel istekleriniz varsa onları da değerlendiriyoruz. Örneğin ortamda mutlak bulunmasını istediğiniz belli bir çiçek türü varsa onu arayıp buluyor, özellikle istediğiniz dekoratif aksesuarlar varsa temin etmeye çalışıyoruz. Masanızda arzu ettiğiniz tarzda yiyecek ve içecekler bulunuyor. 

Kız arkadaşınızın zevklerini bilemeyiz tabii ama Sarıyer’deki bu ormanda evlenme teklifi almanın, o büyük soruyu bu huzur veren, dinlendiren ortamda duymanın ona mutluluk vereceğini tahmin ediyoruz. Siz de öyle düşünüyorsanız bizi arayın. Hayatımın Sürprizi ekibi olarak burada çiftler için birbirinden güzel organizasyonlara imza attık. Teklif organizasyonları dışında doğum günü kutlamaları ve evlilik yıldönümleri için de hizmetinizdeyiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder