1 Aralık 2017 Cuma

İzoletta'da Sürpriz Evlilik Teklifi



Hayatımın Sürprizi ekibi olarak portföyümüze yeni bir doğaseverler için evlenme teklifi alternatifi eklemiş olmaktan dolayı mutluyuz. İzoletta’da sürpriz evlilik teklifi organizasyonlarımızın müşterilerimiz tarafından çok sevilmiş olmasından da ayrı bir keyif duyuyoruz. İstanbul Sarıyer’deki LifePark İzoletta farklı sürpriz organizasyonlar, toplantılar, partiler ve düğünler için kullanılabilecek çok güzel bir mekan. Ağaçlarla, yeşilliklerle, kameriyelerle çevrelenmiş olan şık ve dinlendirici ortam mumlar ve fenerlerle, boncuklar ve kristallerle, dekoratif objelerle süslendiği zaman büyüleyici bir görünüme bürünüyor. Kız arkadaşınızın “Benimle evlenir misin?” sorusunu insana bütün yorgunluğunu unutturan bu romantik, huzurlu ve nostaljik mekanda duymaktan çok memnun olacağını tahmin ediyoruz.

İzoletta konumu, manzarası, dekorasyonu itibariyle romantik bir teklif için bulunmaz bir yer gerçekten. Günlük hayatın yorgunluktan arındığınızı hissedeceğiniz, etrafınıza bakınca keyif ve huzurla iç çekeceğiniz bir yer. Bu güzel mekanı ikiniz için kapatıyor ve organizasyonlarımız için titizlikle seçtiğimiz malzemelerle süslüyoruz. Burada partnerinizle beraber unutulmaz saatler geçirebilir, tatlı tatlı sohbet edebilir, manzarayı seyredebilir, müzik dinleyebilir, bir şeyler yiyebilir ve ona şömine başında evlenme teklifi yapabilirsiniz. 

Bu organizasyon için özel isteklerinizi değerlendirmeye de hazırız elbette. Bir köşenin fotoğraflarınızla süslenmesi, kız arkadaşınız için bir çiçek buketi hazırlanması, belli bir anda belli bir şarkının çalınması gibi taleplerinizi yerine getirmenin dışında, ortamda mutlaka bulunmasını istediğiniz unsurlar varsa bunun için de elimizden geleni yaparız. İzoletta’da evlenme teklifi dışında başka sürpriz organizasyonlar da hazırladığımızı da belirtelim bu arada. Doğum günü kutlaması, evlilik yıldönümü gibi planlarınız için de yardımcı olabiliriz.

Sürpriz Evlenme Teklifi Planı Yaparken Nelere Dikkat Etmelisiniz?

*Öncelikle bütçenizi belirleyin ve ayırdığınız bütçeyle neler yapılabileceğini araştırın.
*Kız arkadaşınızın bu konudaki hayalini biliyor musunuz? Bilmiyorsanız belli etmeden öğrenmeye çalışın. Yakın bir arkadaşından ağzını aramasını da isteyebilirsiniz.
*Sevgilinizin beğenilerine uygun bir plan yapın. Nasıl bir ortam hoşuna gider, etrafta başkalarının olmasından rahatsız olur mu; bu gibi şeyleri düşünün. Bir dekor hazırlanacaksa aksesuarları, renkleri onun zevkine göre planlayın.
*Açık alanda teklif yapmayı düşünüyorsanız hava şartlarını dikkate alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder