28 Kasım 2017 Salı

Kız Arkadaşınıza Hediye Seçerken Nelere Dikkat Etmelisiniz?





Sevgiliniz, sizden bir hediye aldığı zaman, sadece onu düşündüğünüz, sevindirmek istediğiniz için bile mutlu olacaktır. Fakat kız arkadaşa hediye seçerken nokta atışı yapmak isteyenlerin seçimlerini biraz daha ince düşünerek, biraz daha dikkatle yapmaları gerekir. İşte bu konuda işinize yarayacak bazı ipuçları:

* Sevgilinizin ilgi duyduğu belli bir konu veya bir hobisi varsa ona bu doğrultuda bir hediye alabilirsiniz. Araştırdığı bir konuyla ilgili eski basım ama değerli bir kitap arayabilirsiniz mesela. Takı yapmayı seviyorsa güzelce paketlenmiş renk renk boncuklar, resim yapıyorsa boya seti vb. malzemeler alabilirsiniz. Bir şeyin koleksiyonunu yapıyorsa koleksiyonunu zenginleştirecek 1 – 2 parça almak da iyi bir fikir olabilir. 


* Giyim eşyası almayı düşünüyorsanız hafif dökümlü bir kazak veya sweatshirt gibi üst parçaları tercih ederseniz bedeni tutturma ihtimali yükselir. Kız arkadaşınızın beden ölçüsünü biliyor olsanız bile, etek ve pantolon gibi parçalarda hemen herkes kalıp farkından dolayı 2 farklı ölçü giyer. Üst parçalarda ise, özellikle dar bir model değilse, göz kararıyla doğru bedeni kestirmek daha kolaydır. Yine de, çok beğeneceğinden emin olduğunuz bir pantolon veya ayakkabı gördüyseniz ve gerekirse değiştirileceğine garanti veriliyorsa, alabilirsiniz tabii. 

* Her zaman “En sevdiği” şeyler üzerinden gidin. Çiçek alacaksanız en sevdiği çiçeklerden bir buket yaptırın veya bu konuda bir fikriniz yoksa sevdiği bir renkte olan çiçekler alın. Mücevher alacaksanız sevdiği bir taşı veya rengi tercih edin. Burçlara ilgisi varsa burcunun uğurlu taşlarından biriyle tasarlanmış bir takı almayı da düşünebilirsiniz. 

* Kız arkadaşınıza ihtiyaç duyduğu bir şeyi de alabilirsiniz, bu mutlaka hoşuna gidecektir. Örneğin çok sevdiği kahverengi sırt çantası eskidiği için üzülüyorsa ona yenisini almanız hoşuna gitmez mi? Yeni aldığı pantolonun üstüne yakışacak bir kazak, her zaman taktığı kolyeyi tamamlayacak 1 çift küpe…Kadınlar ince düşünceleri severler, ona, ihtiyaçlarının farkında olduğunuzu gösterin. 

* İlişkiniz daha başlangıç aşamasında ve ona kendisiyle beraber olmaktan ne kadar mutlu olduğunuzu bir hediye alarak göstermek istiyorsunuz. Bu durumda, ekonomik durumunuz iyi olsa bile maddi değeri fazla yüksek bir hediye almaktan kaçınmanızı tavsiye ederiz, bu her kadının hoşuna gitmeyebilir. Sevgilinizin bundan hoşlanacağından eminseniz o ayrı tabii. Beğenileri ve ihtiyaçları hakkında pek fikriniz yoksa yakın arkadaşlarından birine fikir sormak işe yarar, ama bunu sorma olanağınız varsa elbette. Bir diğer alternatif de giydiği şeylere ve kullandığı aksesuarlara dikkat etmektir. Hediyenizi buradan çıkaracağınız ipuçlarına göre de seçebilirsiniz. 

* Son olarak birkaç kız arkadaşa hediye alternatifi geliyor:

1. Çok sevdiği bir sanatçının konseri için bilet alın.

2. Makyaj yapmayı seviyorsa kaliteli bir markanın veya biliyorsanız kullanmayı tercih ettiği markanın makyaj ürünlerini alabilirsiniz. Bu alternatif için daha çok hangi malzemeleri kullandığını bilmenizde fayda var. 

3. Onun için ellerinizle bir hediye sepeti hazırlayın. İçine seveceği tarzda ufak tefek şeyler koyun;  çok sevdiği kahveden 1 kavanoz, bir kolye, şarap ve çerez, çikolata, şık kağıtlara yazılmış birkaç aşk cümlesi, saç tokaları, birkaç biblo gibi. Bunları koyduğunuz sepet veya kutu da şık görünmeli. 

4. Partneriniz ofis ortamında çalışıyorsa ona odasına veya masasına koyabileceği dekoratif aksesuarlar alabilirsiniz. 

5. Sevdiği bir çizgi romanın serisini alın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder