4 Ekim 2017 Çarşamba

4 Ekonomik Evlenme Teklifi Alternatifi

Kız arkadaşınıza güzel bir evlenme teklifi yapmak istiyorsanız ama bütçeniz kısıtlıysa Hayatımın Sürprizi ekibinin hazırladığı ekonomik evlilik teklifi alternatiflerini gözden geçirmenizi tavsiye ederiz. Bu kategorideki 4 paketimizin detaylarını aşağıda görebilirsiniz.


1.Sevgiliye Canlı Müzikle Sürpriz

Bu organizasyonun aksiyonu profesyonel müzisyen arkadaşlarımız tarafından gerçekleştiriliyor. İşin size düşen kısmı yüzüğünüzü hazırlamak ve kız arkadaşınızla buluşup organizasyon için anlaştığımız yere doğru yürümek. Buraya geldiğinizde ekip arkadaşlarımız ansızın karşınıza çıkıyor ve istediğiniz parçaları çalmaya başlıyorlar. Bu sırada siz teklifinizi yapıyorsunuz, biz de bu güzel anları 2 adet konfetiyle 2 adet de volkan patlatarak kutluyoruz.

2.Ses Bombası Ve Afişle Sürpriz Teklif

Bu organizasyonu isterseniz siz sevgilinizle beraber bir yerde otururken, dilerseniz ikiniz yolda yürürken gerçekleştiriyoruz. Nerede karşınıza çıkacağımıza sizinle beraber karar veriyoruz tabii ki. Zamanı geldiğinde önce istediğiniz şarkıyı ses bombası kullanarak çalıyor, hemen ardından da üstünde beraberce belirlediğimiz teklif cümlelerinin yazılı olduğu afişi açıyoruz. Bu özel tasarım afişte arzu ederseniz fotoğraflarınız da yer alabiliyor. Son olarak 2’şer tane uzaktan kumandalı volkan ve konfeti patlatıyoruz.

3.Hediye Kutusuyla Renkli Bir Teklif

Bu sürpriz evlilik teklifi organizasyonu için karşınıza ucunda dev bir hediye paketi bulunan 10 metre uzunluğunda bir kırmızı halıyla çıkıyoruz. Paket açıldığı anda neler oluyor dersiniz? Kalp şeklindeki 20 tane kırmızı balon gökyüzüne yükselmeye başlıyor, aynı zamanda paketin içinden iç içe geçmiş yine kalp biçiminde kutular çıkıyor. Bu kutuların içinde ne var dersiniz? Tabii ki almış olduğunuz teklif yüzüğü!
Bu sırada bir şarkı çalınmasını isterseniz ses bombasıyla şarkınızı çalıyoruz. Uzaktan kumandalı volkan ve konfetilerimizi patlatmayı da unutmuyoruz elbette.






4.Fenerler Döktüm Yollarına

Ekonomik evlenme teklifi fikirleri arayan beylere sunabileceğimiz bu alternatif için 50 adet fener kullanıyoruz. Beraber belirlediğimiz bir teklif mekanında bu fenerlerle isterseniz bir yol yapıyor, dilerseniz bir kalp figürü oluşturuyoruz. Ses bombasıyla çalınan özel şarkınızla 2’şer adet volkan ve konfetiyi de içeren bu organizasyona arzu ederseniz uçan balonlar, ekstra volkanlar veya bir teklif afişi gibi detaylar da eklenebilir.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder