27 Ocak 2015 Salı

Kız Arkadaşa Sevgililer Günü Hediyesi


Sevgililer günü yaklaşıyor. Henüz sevgilinize hediye almadıysanız, bu yazımızın size yardımcı olacağını tahmin ediyoruz.

Sevgililer gününün evlenme teklifi etmek için en doğru zamanlardan biri olduğunu belirterek başlamak istiyoruz. Kız arkadaşınız nasıl bir organizasyon düzenlerseniz düzenleyin her şeyin 14 Şubat'a özel olduğunu düşünecektir. Hatta O'na takdim ettiğiniz yüzüğü bile sıradan bir hediye sanarak açacaktır. 

Ancak bunun bir evlilik teklifi olduğunu son dakikaya kadar anlamayacak. Bu yüzden siz de rahat rahat organizasyonunuza hazırlanabileceksiniz. O'nun sizin için doğru kişi olduğundan eminseniz ve O'na unutamayacağı bir hediye vermek istiyorsanız işte karşınızda muhteşem bir fırsat. Bugün sizin için en özel anınızın yıldönümü olsun.


Kız arkadaşıma sevgililer günü hediyesi olarak ne alsam diyenler için hediye fikirlerimize devam edelim.                                                                                                                                                       Bayanların dolaplarında onlarcası olmasına rağmen, hiç yok dedikleri şeylerden başlayalım..

Kadınların ayakkabıları için özel bir oda olması gerektiği kesinlikle bir gerçek. Klasik iş ayakkabılarını düşünün. Topuklusu var babeti var, ruganı var süeti var, açık renklisi koyu renklisi daha neler neler.

Aynı şey spor ayakkabıları, günlük ayakkabıları olarak farklı kategorilere ayrılacak. Özel davetler için de apayrı tasarımlar gerekli olacak.
Bununla birlikte kıyafetle, çantayla kombinlemek gereği de ortaya çıkınca kadınların sürekli " Hiç ayakkabım yok!" demelerini anlayabiliriz.

Bütün bu detaylar göz önünde bulundurulduğunda O'na bu günde şık bir ayakkabı alabilirsiniz. Bu O'nun almayı düşündüğü bir ayakkabı olabileceğı gibi, sizin O'nun ayaklarında görmekten hoşlanacağınız bir model de olabilir.



Ayakkabı için söylediğimiz pek çok şeyi çantalar için de söyleyebileceğimizden dolayı, sevgiliye alınabilecek hediyeler listemizde ikinci sıraya çanta seçeneğini koyduk.


Makyaj malzemeleri kadınlar için olmazsa olmazlardan. Far, maskara, ruj, allık, eyeliner gibi parçalardan tek tek alabileceğiniz gibi; hepsini içeren bir sepet de hazırlayabilirsiniz.


Bileklikler de sevgiliye alınabilecek güzel hediyeler arasında yer alıyor. Spor ya da klasik tercihlerle sevgilinize uygun bir model seçebilirsiniz.


Sevgililer Gününde romantizm öğelerini kullanmak isteyenler mum konulabilecek şık aksesuarları tercih edebilirler.


Sevgilinizin sürekli üzerinde taşıyacağı, evdeyken-uyurken sizi hatırlamasına yardımcı olacak bir hediye almak isterseniz pijama takımları da alabilirsiniz.




Sabahlık ya da şık çoraplar da olabilir.




Kaliteli bir parfüm de sevgiliye alınabilecek en güzel hediyeler arasında.


Aksesuardan vazgeçmek istemeyenler saat ya da küpe de alabilirler.




Ve geleneksel bir hediye almak isteyenler için yüzyıllardır anlamını yitirmeyen bir hediye: ayna. "Sana senden güzel bir hediye bulamadım." anlamını taşıyan güzel bir ayna da çok hoş bir tercih olabilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder