28 Ocak 2015 Çarşamba

Erkek Arkadaşa Sevgililer Günü Hediyesi


14 Şubat'ın yaklaştığı bugünlerde, sevgililer de harıl harıl düşünmeye başladı: Sevgilime ne hediye alsam? Sevgilisi için en güzel hediyeyi seçebilmek için onlarca alternartif değerlendiren bayanlar için biz de sevgililer gününde erkeklere alınabilecek hediyeler konusunda fikir vermek istedik.

Erkekler genelde çanta taşımadıkları için ve eşyalarını yanlarında taşımak zorunda oldukları için olabildiğince küçük parçalar kullanmayı tercih ederler. Zarif bir cüzdan sevgililer gününde erkeklere alınabilecek en güzel hediyelerden biri. Hem sürekli yanında taşıyacağı bir obje olması itibariyle de manevi anlamı oldukça yüksek. Pek çok markanın çeşitli cüzdan alternatiflerinden biri seçilebileceği gibi, son dönemlerde popüler olmaya başlayan kişiye özel cüzdanlar da seçilebilir.

Cüzdan üzerine ediye alınacak kişinin adı-soyadı yazılabileceği gibi, sadece size özel küçük bir işaret de yazılabilir.

Saatler erkeklerin olmazsa olmaz aksesuarlarından. Pek çok markanın, oldukça fazla ürünü içinden seçim yapmak bazen bayanlar için oldukça zor olabiliyor.




 Kış günlerinde sevgilizi sıcacık tutacak bir kaşkol da alınabilecek iyi alternatifler arasında.

Parfümler de erkeklere hediye alırken ilk akla gelen alternatiflerden biri. Ancak parfüm alırken sevgilinizin beğeneceği koku olmasına özen gösterin.


Erkeklerin teknolojiye olan ilgilerini göz ardı edemeyiz. Kaliteli bir kulaklık da hoşuna gidebilir.


Alkol seven bir sevgiliniz varsa onun için sıradışı hediye alternatifleri de düşünebilirsiniz.




Spor yapmaktan hoşlanan bir sevgiliniz varsa onun için de spor malzemeleri alabilirsiniz.


Eğer sevgiliniz sıklıkla kısa seyahatlere çıkıyor ya da yanında laptop gibi taşımak zorunda olduğu şeyler varsa, tarzına uygun bir sırt çantası almayı da düşünebilirsiniz.


Bazı erkekler farklı aksesuar kullanmayı da çok severler. Hoşuna gidecek bileklik, kolye ve küpe gibi aksesuarları da değerlendirmeye alabilirsiniz.


 Klasik hediyelerden hoşlanıyorsanız kravat ya da eldivenlere bir göz atın.

Hem kullanışlılık hem de şıklık bir arada olsun diyorsanız, hem telefon kılıfı hem de kartlık olarak kullanılabilecek pratik bir ürün tercih edebilirsiniz.











Hiç yorum yok:

Yorum Gönder