6 Aralık 2014 Cumartesi

Sevgiliye Hediye Fikirleri

Sevgiliye hediyeseçmek bayanlar için olduğu kadar erkekler için de çok önemli bir konu. Sizi bu kadar mutlu eden kişiyi mutlu etmek için yararlanabileceğiniz şeylerin başında da geliyor hediyeler. Fakat bu söylediğimiz ona her gün çeşitli markaların çeşitli ürünlerini almanızı ifade etmiyor. Sizin varlığınız, romantik bir bakışınız, içten bir gülüşünüz sevgili için en güzel hediye. Fakat siz yokken de sizi hatırlatacak ve yüzünde gülümsemelere neden olacak birtakım özel hediyelere de ihtiyacınız olacak. Bu yüzden size birkaç sıra dışı hediyefikri vermek istiyoruz.

- Sevgilinizle gittiğiniz ve gitmek istediğiniz yerlerin bir haritası, ona gelecekle ilgili hayaller kurduğunuzu düşündüreceği için çok mutlu edecektir.
- Fotoğraflarınız hediye yapımı konusunda size en çok yardımcı olacak şeylerin başını çekiyor. Yüzlerce fotoğrafınızdan oluşan kalp şeklinde bir tablo hediye edebilirsiniz. Böylelikle ne kadar çok anı biriktirdiğiniz gözünün önünden hiç gitmez.
Ona her gün onu sevmeniz için yepyeni bir neden bulduğunuzu 
 yazdığınız küçük not kâğıtlarını biriktirin ki aşkınızın sonsuz olacağına dair inancı tazelensin.
-Birlikte yaptığınız her şeyi unutulmaz kılın. O gün gittiğiniz bir sinema filminin biletleri, ilk tuttuğunuz evin anahtarları, size gönderdiği mesajların kopyaları gibi yoğun duygular yaratan anlara ait küçük hatıralarınızı saklayın.
-Ona özel olarak hitap ettiğiniz kelime ya da ismini yazdığınız bir kitaplık, raf ya da çerçeve de hediye edebilirsiniz. Hatta bunu yaparken sadece size özel, kimsenin anlamayacağı bir kelime de seçebilirsiniz.
-Her aya ait unutulmazlarınızı not aldığınız bir takvim yapabilirsiniz.
-Ona günlük rutini için verdiğiniz herhangi bir objeyi bile size özel, çok anlamlı, romantik bir hediye haline getirebilirsiniz. Örneğin kullanacağı bir kaleme küçük kalpler çizmek, bantla üzerine bir not yazmak, küçük bir sembol kazımak gibi.
 

-Bayanlar için güllerin önemini hiç unutmayın. Bazen bir 
buket, bazen bir adet bazen de yemek masasına, yatağa ya da yerlere serpilen gül yaprakları… Hepsi sevgili için en güzel hediyeler arasında ilk sıraları zorluyor.
-Balonları da es geçmemek lazım. Romantik dekorasyonalar yaparken sıklıkla başvurduğumuz uçan balonlar, kırmızı kalp balonlar, baskılı balonlar her daim sevgilinizin içindeki küçük kızı canlı tutacaktır.
-Tabii ki sevgiliyle romantik anlar denilince en etkili şeylerden biri de mumlar. Her anınızın romantik gece hanenize eklenmesi için masaya ya da odanın çeşitli yerlerine birkaç mum serpiştirmeniz yeterli olacaktır.

Sevgili için değişikhediye fikirleri üretmeniz çok kolay. Sizin için eklediğimiz fotoğraflar da umarız yardımcı olur.


















 







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder