27 Kasım 2014 Perşembe

Yılbaşı Hediyeleri

Yılbaşı yaklaştıkça yılbaşı gecesi için sürpriz organizasyonlarımızı planlamaya başladık. Özellikle yoğun şehir hayatının koşturmasına minicik bir es vermek ve yeni yıl için güzel bir başlangıç yapmak isteyen kişiler için birbirinden farklı yılbaşı organizasyonu fikirleri sunuyoruz.

olmazsa olmazı yılbaşı süslemeleri uzmanlık alanlarımızın başında geliyor. Özellikle kırmızı rengin hâkimiyetindeki bu büyülü gece için çeşitli sürprizlerimiz de mevcut. Noel anne ve noel baba kostümlü animatörlerimizin yılbaşı hediyesi teslimi gecenize renk katacaktır. Ayrıca bu özel kostümlü animatörlerimizin hediye olarak takdim etmeleri için hazırladığımız özel yılbaşı sepetleri de var.

Bu alternatifler aklınızın ucunda duruversin, eğer hediyemi kendim alırım diyorsanız size birkaç yılbaşı hediyesi fikri sunabiliriz. Bayanlara yılbaşı hediyesi seçmek aslında çok zor değil. Ancak detaylar çok önemli. Geleneksel hale gelen kırmızı iç çamaşırı ilk tercih edilecek hediyelerden biri. Hatta alınan hediyenin yanında ikinci bir hediye bile olabilir. Sevgilinize güzel bir buket çiçek yaptırabilirsiniz. Tabii üzerine romantik bir not yazmayı unutmamalısınız. Ona özel bir kolye, bileklik ya da yüzük de tercih edebilirsiniz. Son zamanlarda sonsuzluğu sembolize eden aksesuarlar bayanlar tarafından yoğun ilgi görüyor. Havaların soğukluğunu göz önünde bulundurarak sevgilinizi sıcacık tutacak eldivenler, bereler, kaşkollar da tercih edebilirsiniz. O gece giymesi için şık bir elbise ve ayakkabılar da ideal hediye seçimlerinden. Erkeğe yılbaşı hediyesi seçmek kadınlarınki kadar kolay değil. Burada sevgilinizin mesleği ve hobileri göz önünde bulundurularak daha doğru bir hediye seçimi yapabilirsiniz. Ne kadar orijinal biri olursa olsun erkeklerin büyük çoğunluğu tuttuğu takımla ilgili hediyelerden çok hoşlanır. Özel tasarım anahtarlıklar, cüzdanlar son zamanlarda vitrinlerde oldukça sık karşılaştığımız ürünlerden bazıları.

Bunlar standart olarak alınabilecek yılbaşı hediyeleri arasında. Ancak daha sıra dışı bir hediye olsun istiyorsanız ikinizin de ortak kullanabileceği ürünler tercih edebilirsiniz. Örneğin unisex ayakkabılar, t-shirtler, saatler; özel tasarım fotoğraf çerçeveleri, hediye sepetleri çiftler için oldukça uygun seçimler.

Hediyeniz ne olursa olsun ambiyans da bu güne uygun olmalı. Bolca mum ve dekoratif objelerle süslenmiş bir yerde, özel kadehler ve güzel bir şarap ile yeni yıl kutlaması harika olacaktır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder