16 Kasım 2014 Pazar

Lazerle Evlenme Teklifi

Günümüzde beyler sevgililerine birbirinden güzel ve orijinal organizasyonlarla evlenme teklifi yapıyorlar. İstanbul'da son 2-3 yıldır çok popüler olan teklif çeşitlerinden biri de lazerle evlenme teklifi. Bu organizasyon için beyler öncelikle bir organizasyon şirketiyle iletişime geçiyorlar. Organizasyon şirketleri bu özel gece için hazırlıklarını yapıyor. Size yapmış olduğumuz bu hazırlıklardan biraz bahsetmek istiyorum..

Lazerle evlilik teklifi yapılabilmesi için öncelikle lazer ışınlarının yansıtılacağı uygun bir yüzeyin bulunması gerekmektedir. Uzaktan da rahatlıkla okunabilmesi için bu bu yüzeyin büyük olması oldukça önemlidir. Bir dağ, bir bina, bir gemi veya İstanbul'da favori alanlardan biri olan köprünün altı lazer gösterisi için uygun alanlardır. Köprünün altına lazerle yazıların yazılabilmesi için doğal olarak, önce boğaza açılmak gerekecek. Biz de bu özel gecenin her detayını en ince ayrıntısına kadar planlayan bir firma olarak otomatik olarak müşterilerimiz için vip yatları tercih ediyoruz. Vip yat tercih etmenin pek çok avantajı var. Birincisi konforlu bir seyahat sunar size. Yat her dalgayla karşılaştığında masadaki tüm objeleri tutma ihtiyacı duymazsınız. Yaz kış demeden hava durumuna göre gerekli donanıma sahiptir. 

Teklif senaryomuza uygun olarak yatımızda organze tüller ve dekoratif objelerle masa süslemeleri yapıyoruz. Çiftimiz için kokteyl ya da yemek ikramında bulunuyoruz. Tekneye bindikleri an itibariyle fotoğraf ve video çekimi yapıyoruz. Çiftimiz için özel anlamı olan şarkılarla hazırladığımız playlistimizi çalmaya başlıyoruz. Her şey bir rüya gibi ilerlerken köprünün altına geldiğimizde bir bahane ile çiftimizi yatın ön kısmına alıyoruz ve gecenin en heyecanlı anları burada yaşanmaya başlıyor.     Birlikte denizin tadını çıkaran aşıklar
birden bir geri sayımla karşılaşıyor. 3-2-1 derken birden gelin adayımız köprünün altında, sahildekilerin dahi görebileceği bir büyüklükte olan ismini görüyor.. Ardından da sevgilisinin kendisi için yazdırdığı romantik aşk sözlerini... İlk etapta şaşkınlıktan neler olduğunu anlayamasa da en sonunda karşılaştığı "Benimle Evlenir Misin?" cümlesiyle tutmakta zorlandığı gözyaşlarına hakim olamıyor ve haykırmaya başlıyor.. EVET! EVET! EVET! 

     Tüm İstanbul'un şahitliğinde yapılan bu lazerle evlenme teklifi esnasında uzaktan kumandalı volkanları patlatmamız ile yatımız bir kutlama havasına bürünüyor. 
     Buna benzer konseptte organizasyonlar için lazer cihazı ile boğazda büyük gemilerin üzerine, taksimde tarihi binalara, şehir dışında da yüksek dağlara istenilen yazıları yazma imkanımız var.
Lazerle evlenme teklifi yapmak isterseniz tek renk değil, çeşitli renk alternatiflerine sahip lazer cihazlarımız var. Üstelik lazer cihazının watt gücü de dikkat etmeniz gereken en önemli konuların başında geliyor. Okumakta sizin bile zorluk geçeceğiniz güçteki bir lazer cihazı yerine tüm sahil şeridinin okuyabileceği bir lazer cihazı tercih etmeniz gerekir.
     Lazerle evlilik teklifi fiyatları bu noktada devrede giriyor. Organizasyon için kullanılan süsleme malzemelerinden, ikramlara; lazer cihazından, yatın kalitesine kadar pek çok faktör organizasyon fiyatını etkilemektedir.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder