16 Ekim 2014 Perşembe

Hayatımın Sürprizi


Bir iş düşünün ki hayatta en keyif aldığınız anları yaşadığınız, her geçen gün hiç çıkmamak üzere yepyeni hayatlara girdiğiniz, ruhunuzun romantizmin ve heyecanın doruklarında gezindiği... Neden diyorlar, neden bu iş? Çünkü bizim işimiz; istemesek de çok zor anlar yaşamamız gereken hayatın içinde bir durak, bir es. Tanımadığımız insanların en yakın arkadaşı hissedip, gözyaşlarına tanıklık ettiğimiz bir hayatımız var. Yepyeni aşk hikayeleri dinliyor, bu hayatlara giriyoruz. Bizim derdimiz para kazanmaktan önce mutlu olmak ve mutluluğumuz %100 çiftlerimizin mutluluğundan geçiyor.

Neden "Hayatımın Sürprizi"? İsmimize karar verirken çok düşündük. Herkesi en çok mutlu eden şeylerin başında gelir sürprizler. Beklenmedik anda karşılaştığınız bu güzellikler sayesinde kalp atışlarınızın hızlanması, gözlerinizden yaşların süzülmesi, sevdiklerinizle içten gelen kucaklaşmalar başlangıç noktamız oldu. Yaşadığınız öyle anlar vardır ki, en mutlu olduğum an dersiniz. İşte biz bu en mutlu anları, Hayatımın Sürprizi diyebileceğiniz anları inşa etmek için çıktık yola..

Mutluluğunuz için her şeyi en ince ayrıntısına kadar düşünüyoruz. En sevdiğiniz renkten tutun da en sevdiğiniz müzisyenlere; en sevdiğiniz tatlıdan en çok keyif aldığınız mekanlara kadar her şeyle ilgili istihbaratımızı yapıyoruz. Size en uygun organizasyonu yapabilmek için sevdiğinizle bir olup, size özel bir organizasyon senaryosu yazıyoruz. Senaryomuzu nerede yapacağız, hangi ekip ve ekipmanlara ihtiyacımız olacaksa tek tek araştırmalarımızı tamamlıyoruz. Bu sürprizin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için tüm ihtiyaçlarımızı titizlikle bir araya getiriyor ve organizasyon gününü beklemeye başlıyoruz. İnanın Hayatımın Sürprizi diyeceğiniz bu an için sevgiliniz kadar biz de meraklı ve heyecanlı oluyoruz.

Sizin için hazırlayacağımız sürpriz için İstanbul'un en şık mekanları ile anlaşmalar yapıyoruz. Dansçı, müzisyen, tiyatrocu ve çeşitli ekip arkadaşlarımızı size amade ediyoruz. Organizasyonda kullanılmak üzere çeşitli tasarımlar yapıyor ve organizasyona ait fotoğraf ve video kayıtlarımızı yapıyoruz. Bu anın ölümsüzleşmesi gerektiği konusunda kesinlikle sizinle hem fikiriz. Videolarınızdan size özel klipler yapmayı da ihmal etmiyoruz.

Hayatımın Sürprizi ekibi olarak, hatıralarınız arasındaki en özel, en unutulmaz anlarda bizim de payımız olduğu için o kadar mutlu oluyoruz ki, işimize en büyük aşkla geliyoruz. Tatil demiyoruz bazen, bazen saat dinlemiyoruz. Çok yorulduğumuz bir gerçek olsa da yüzümüz sürekli gülümsüyor. Siz bizim müşterimiz değilsiniz, biz sizin en yakın arkadaşınızız :) Bu titizlik ve samimiyetle yaşanacak sürpriz organizasyonlarda buluşmak üzere..
                                                       

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder